Schoonheidsspecialist Boskoop

In tijden van stress en drukte is het belangrijk om uw huid goed te laten verzorgen. Bent u woonachtig in Boskoop of in de omgeving en vindt u het fijn om af en toe een moment voor uzelf in te plannen? U bent dan bij mij in goede handen. Al een aantal jaar help ik dames en heren aan een mooie en gezonde huid door middel van reiniging, bindweefselmassage, huidverjonging maar ik richt me ook op body slimming.

Schoonheidsspecialist Boskoop

Schoonheidsspecialist Boskoop - stralend de deur uit

Tijdens elk seizoen en in elke fase van uw leven is het belangrijk om te investeren in uw huid. U heeft er maar eentje – en wist u dat uw huid het grootste orgaan is van het menselijk lichaam? Aan uw huid is te zien hoe u leeft, hoe u zich voelt en hoe oud u bent.

Een regelmatig bezoek aan mij als de beste shoonheidsspecialist in Boskoop, laat ik u werkelijk stralen van binnen en van buiten. Ervaar bij mijn salon de rust en het genot van een comfortabele schoonheidssalon. Kom even helemaal bij in de stoel van een deskundige schoonheidsspecialiste. Als uw huid verzorgd en glad is na de reiniging ziet u er weer een paar jaar jonger uit. U bent bij mij van harte welkom. Gun het uzelf!

 

Contact opnemen

 

 

Voor gezicht en lichaam

In mijn salon kunt u uiteraard terecht voor geweldige gezichtsbehandelingen. Op basis van uw huidtype reinig ik uw huid en daarna breng ik een masker of een crème aan. Daarna bent u weer fris, schoon en opgewekt.

De laatste jaren zijn vrouwen steeds meer naar de vorm van hun lijf gaan kijken. Zitten er niet teveel kilo’s aan en is mijn huid wel strak genoeg. Vooral voor vrouwen die zwanger zijn geweest is het hard werken om een strakke huid te behouden. Voor een slapper wordende huid behandel ik u met een HIFU 3D apparaat. Neem contact met me op om te vragen naar de werking.

 

Afspraak maken

Schoonheidsspecialist Boskoop

Huidadvies op maat van de beste schoonheidsspecialist in Boskoop

Uiteraard kijk ik eerst goed naar uw huid. De ene huid heeft weer andere verzorging nodig dan de andere huid. De vette huid vraagt juist om een olievrije reiniging. De droge huid heeft behoefte aan hydratatie en de droge huid bloeit weer op van volle en rijke crèmes met veel nutriënten. 

 

De verzorging en mijn advies stopt niet bij mij in de salon. Om uw huid thuis te verzorgen en te voeden raad ik u om producten te gebruiken van topmerken. Zelf werk ik met hoogstaande merken als Nutricosmetics en Laviesage. De producten die ik in de salon gebruik adviseer ik u ook zelf uw huid mee te verzorgen. Voor deze investering in uzelf zal uw huid u later dankbaar zijn. 

 

Contact opnemen