Huidverjonging

Huidverjonging is belangrijk. In onze westerse cultuur is een jeugdig uiterlijk belangrijk. Bij ons bent u aan het juiste adres als u liever kiest voor een natural face lifting of andere huidverjonging praktijken. Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialist in Boskoop? Graag verwelkom ik u bij mij in de beautysalon als ik u kan helpen met nutricosmetics, basis behandelingen, bindweefselmassage en 3D HIFU behandeling. 

Huidverjonging

Voeden van binnenuit

Om uw huid zo lang mogelijk zijn jonge en frisse uiterlijk te laten behouden is het belangrijk dat u uw huid voedt van binnenuit. Het is belangrijk dat de basis op orde is. Denk hierbij aan het eten van voldoende groenten en fruit, water drinken, goed slapen en frisse lucht. Smeert u zich ook zeker goed in met een SPF voordat u de zon ingaat. Veel zonlicht onttrekt vocht en collageen aan uw huid – twee belangrijke elementen om de huid jeugdig te houden.

Voor de mensen die graag een stapje verder gaan om te investeren in de huid adviseren wij de supplementen van Nutricosmetics. Deze voedingssupplementen op natuurlijke basis zijn een perfecte combinatie met de huidverzorging van buitenaf. Deze supplementen werken anti-aging, huidverbeterend en bestrijden uw huidproblemen. Dit stimuleert de huidverjonging.

 

 

Contact opnemen

 

 

Huidverjonging: een stralend gezicht en een jonger uiterlijk

In mijn beautysalon kunt u uitstekend terecht voor de basis behandelingen. Ik help u graag met een reiniging, scrub, ontspannende gezichtsmassage, harsen van het gezicht, het verven van wimpers en wenkbrauwen en het aanbrengen van een verzorgende crème. Vooral als u dit op regelmatige basis doet is uw huid u op latere leeftijd dankbaar. Zeker als u dit door een professional laat doen.

Naast de basis behandelingen heb ik twee specialiteiten die verjongend en verstrakkend voor het gezicht werken. Als eerste kunt u de bindweefselmassage proberen. De massage maakt de huid en de gezichtsspieren weer soepel. Door een betere doorbloeding krijgt u meer kleur in het gezicht. De tweede behandeling is een HIFU 3D behandeling. Het apparaat geeft u weer letterlijk nieuwe levensenergie.

Afspraak maken

Het aftekenen van de behandelgebieden op het gezicht

De beste behandelingen voor het lichaam

De HIFU 3D behandeling zijn ook voor het lichaam bestemd. Met de ultrageluidsgolven wordt de doorbloeding gestimuleerd en vet afgebroken. Na een kuur van 3-6 behandelingen bent u een aantal centimeters kwijt. Het lichaam voert vocht en vet af waardoor uw cellulitis minder wordt. De littekens verzachten van structuur. Dit is een van de manieren van body slimming in mijn salon.

Mijn specialiteit is de HIFU 3D behandeling. Dit apparaat werkt op ultrageluidsgolven. Door de energie van het licht maken alle lagen van de huid weer natuurlijk collageen aan. Al na 3 tot 4 maanden ziet u enorm veel resultaat.

 

Contact opnemen