Body slimming

Hifu 3D body slimming

Na 3 behandelingen 4 cm minder in omvang en strakker.

Naast de reiniging, verzorging en huidverjonging van het gezicht ben ik ook gespecialiseerd in body slimming. Ik vind het belangrijk om een mooie en gladde huid te ontwikkelen van het lichaam. Op basis van uw wensen en behoeften help ik u met een HIFU 3D behandeling op het gebied van body slimming. Deze behandelingen zijn vriendelijk, goed voor de huid en geven een fantastisch resultaat. Voor afslanking en verzorging bent u bij mij in goede handen. Kom bij mij langs als je een behandeling wilt van de beste schoonheidsspecialist in Boskoop!

Body slimming

Beautysalon - met vriendelijkheid en respect

Voor de dames die graag een strakke huid willen behouden: er zijn vriendelijkere oplossingen dan in uzelf te laten spuiten of snijden. Bij mij kunt u terecht voor een bindweefselmassage of een HIFU 3D behandeling. U kunt altijd bij mij terecht voor een open en eerlijk advies over body slimming.

Voor deze behandelingen heb ik gekozen omdat ik respect, zachtheid en vriendelijkheid belangrijk vind. Ik verzeker u dat u met een fijn gevoel bij mij de beautysalon uitloopt. Neem gerust contact met me op of vraag naar een vrijblijvend consult voorafgaand aan de behandeling.

 

Contact opnemen

 

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een goede manier om de conditie van de huid te verbeteren. De massage werkt in op de bindweefsellagen van het lichaam. De huid bestaat uit meerdere lagen. Door stress, roken, verkeerde voeding en weinig water drinken raken de lagen van de huid aan elkaar verkleefd. Het resultaat is een slechte doorbloeding, pijn en kwaaltjes en een vale teint.

Met de bindweefselmassage maak ik de huidlagen los die aan elkaar verkleefd zijn. De massage zelf is pittig en niet altijd even prettig. Maar na een paar behandelingen merkt u geweldige resultaten. Als gevolg van een betere doorbloeding gaat uw huid weer stralen. Al veel tevreden klanten gingen u voor.

 

Afspraak maken

De behandelvakken voor de Hifu 3D behandeling

HIFU 3D behandeling

Een HIFU 3D behandeling geeft energie aan de huid door middel van ultrageluidsgolven. Dit brengt alle lagen van de huid op de juiste temperatuur. Hierdoor maakt de huid van nature weer collageen aan. Dit alles gebeurt op een pijnloze en veilige manier. U loopt al glad en fris bij mij de beautysalon uit.

Een HIFU 3D behandeling werkt verstevigend voor de huid en zorgt ervoor dat u centimeters slanker lijkt. Daarbij adviseer ik u om de supplementen van Nutricosmetics te slikken. Naast de behandeling van buitenaf voedt u op deze manier ook het lijf van binnenuit. Al na 3 tot 4 maanden ziet u het allerbeste resultaat.

 

Contact opnemen